Ben je jarig? Vier dan je kinderfeestje bij modeatelier Dianes Fashion!

Wat is er nu leuker dan lekker creatief bezig zijn met je vrienden of vriendinnen en naar huis gaan met iets wat je zelf gemaakt hebt op een echte naaimachine! Wie wil dat nou niet! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een tas, t-shirt pimpen, of een kussen hoesje. Misschien heb je wel bijzondere wensen, ook dat is vaak mogelijk na overleg. Een feestje duurt ongeveer 2 uur en is inclusief alle materialen, ieder kind gaat naar huis met het door hen zelf gemaakte project. Natuurlijk is het geen feest zonder lekkere dingen en dringen, dus ook dat staat klaar! Voor de jarige is er nog een kadootje.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden zijn:

Kledingstuk (T-shirt of Trui) pimpen: Breng een kledingstuk mee wat je wil pimpen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt er iets opgenaaid of getekend. Naaien met de machines doen we vanaf 8 jaar omdat het wel veilig moet blijven.

Tas maken: Een leuke gymtas of A-4 tas maken versierd met lintjes en applicaties naar keuze. Omdat we dit met de naaimachine doen is de minimale leeftijd 8 jaar. Ook voor de oudere kinderen (12+) is er een leuke tas te maken die helemaal hip is! Natuurlijk ga je na afloop op de foto met de groep en krijg je deze foto per mail toegestuurd als aandenken.

Oude spijkerbroek veranderen naar tas : Tover een oude spijkerbroek om tot hippe tas, met je eigen naam erop.

Strandtas pimpen: Pimp je eigen strandtas en je bent helemaal hip en cool om naar het stand te gaan.

Omdat we dit met de naaimachine doen is de minimale leeftijd 8 jaar. Ook voor de oudere kinderen (12+) is er een leuke tas te maken die helemaal hip is! Natuurlijk ga je na afloop op de foto met de groep en krijg je deze foto per mail toegestuurd als aandenken.

Heb je zelf een cool idee, vraag naar de mogelijkheden er kan heel veel.

 

De kosten zijn:
€ 16,50 p.p (Aantal kinderen: 6-8)

NIEUW! Kleine Ibiza strandtas pimpen:

De kosten zijn:
€ 17,50 p.p (Aantal kinderen: 6-10)

Extra informatie:Kinderfeestjes en workshops op aanvraag op vrijdag, zaterdag en zondag.

Spelregels kinderfeestjes en workshops:

1.na bevestiging van deelname dient er binnen 8 dagen betaald te worden. Na deze datum vervalt het recht op deelname.
2.Vooraf reservering is noodzakelijk.

Kom jij je kinderfeestje ook vieren bij modeatelier Dianes Fashion? Laat het dan minimaal 2 weken van te voren weten via het contactformulier welke datum uw voorkeur heeft ivm de planning. De kinderfeestjes zijn op vrijdagen, zaterdagen of zondagen. Het maximaal aantal kinderen is 8.

Meldt je snel aan via het contact formulier

Lesdata

Kinderfeestjes en workshops op aanvraag op vrijdag, zaterdag en zondag

Contactgegevens

Zesweg 60
6601 HB Wijchen
tel. 06-49240087
E-mail info@dianes.nl

www.dianes.nl

KvK:66308054
BTW: 166546781B01