Resultaat in korte tijd in een gezellige en ongedwongen sfeer!

Gezellig en creatief op je eigen niveau, jong en oud is welkom. Altijd al zelf je kleding willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan modeatelier Dianes Fashion je helpen.

Op het modeatelier kunt u 2-wekelijks naailes volgen en leer je tijdens de lessen de juiste vaardigheden, patroon lezen en overnemen, het gebruik van de machines en de technische kneepjes van het vak. U kunt een patroon uitzoeken op het modeatelier of zelf een patroon meebrengen. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, waardoor er ruime aandacht is voor iedereen.

Natuurlijk staat er koffie en thee klaar en is het vooral gezellig om met elkaar creatief bezig te zijn en van elkaar te leren.

Modeatelier Dianes Fashion heeft 3 naaimachines en 1 lockmachine klaar staan, zodat je niet je eigen machine mee hoeft te nemen. Maar dit mag uiteraard wel.

2 blokken van 10 lessen
De lesperiode bestaat uit twee blokken van 10 lessen. Je geeft je op per blok van 10 lessen. De lessen duren 2 uur en zijn om de twee weken.

Tevens kun je bij inschrijving een startpakket kopen voor € 10,- met daarin: centimeter, maatliniaal, machinenaalden, klosje garen, doosje spelden, kleermakers krijt,tornmeseje en rijggaren. Ook een goede stoffenschaar is te koop voor 5 euro.

Snel resultaat
Voor je het weet ga je al naar huis met een zelf gemaakt kledingstuk.

Kosten:
De kosten voor een blok van 10 lessen bedragen € 175,00

Naailes voor tieners: (vanaf 9 jaar)
Creativiteit en gezelligheid staan voorop! Gezelligheid en creativiteit staat voorop. Je eigen kleding uitzoeken en maken op een echte naaimachine wie wil dat nou niet. Je maakt tijdens deze lessen verschillende dingen. We starten met iets simpels als bijvoorbeeld een tas of een t-shirt en gaan dan steeds een beetje verder. Er zijn 3 naaimachines en een lockmachine aanwezig. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Natuurlijk staat er tijdens de les altijd iets lekkers op tafel en wat te drinken. Je leert iets, maar het is ook gezellig om met leeftijdsgenoten lekker creatief bezig te zijn. Gezelligheid staat voorop!

8 lessen:
De cursus bestaat uit blokken van 8 lessen van 1,5 uur. We werken met een stempelkaart die 10 weken geldig is, dus als je een keer niet kan, kun je dat gewoon inhalen.
De stempelkaart kost € 90,00 voor 8 lessen. Dit is inclusief de materialen voor 1 basis opdracht (tas, T-shirt), gebruik van machines. Tevens kun je bij inschrijving een startpakket met kopen voor € 10,00 met daarin: centimeter, maatliniaal, patroonpapier, klosje garen en doosje spelden, kleermakers krijt.  Ook een stoffenschaar is te koop €5,00. Bij modeatelier Dianes Fashion zijn er ook genoeg fournituren aanwezig, zoals lintjes, kant, knopen, ritsen e.d. voor je eigen projecten.


Extra informatie

Cursusgeld dient vooraf overgemaakt te worden, zoals aangegeven in de factuur.

Spelregels lessen:

1.Het cursusjaar loopt van de maand september t/m juni en is onderverdeeld in 2 blokken.
2.In de schoolvakanties zijn er geen lessen.
3.bevestiging van deelname door modeatelier Dianes Fashion geeft recht op een cursusplaats en leidt tot een betalingsverplichting.

4. Inhalen kan alleen in overleg en is geen automatisch recht.

Lijkt het je wat!
Schrijf je snel in op onze contact pagina

Lesdata

Naailes start 27 augustus 2018 van 20.00-22.00 uur

Naailes voor kinderen start 7 september 2018 van 15-16.30 uur

Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van prive lessen of speciale technieken

Voor alle lessen gelden start bij voldoende deelnemers, vraag naar de mogelijkheden

Contactgegevens

Zesweg 60
6601 HB Wijchen
tel. 06-49240087
E-mail info@dianes.nl

www.dianes.nl

KvK:66308054
BTW: 166546781B01