Iets te vieren? Een leuk dagje uit met vriendinnen of familie? Kom dan een workshop volgen bij modeatelier Dianes Fashion!

Wat is er nu leuker dan lekker creatief bezig zijn met je vrienden of vriendinnen en naar huis gaan met iets wat je zelf gemaakt hebt. Wie wil dat nou niet. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een tas, Ibiza sjaal, Ibiza tas, short, tas en nog veel meer. Misschien heb je wel bijzondere wensen, ook dat is vaak mogelijk na overleg. Een activiteit duurt ongeveer 2 tot 3 uur en is inclusief alle materialen, iedereen gaat naar huis met het door hen zelf gemaakte project. Koffie/thee met iets lekkers is inclusief. Natuurlijk ga je na afloop op de foto met de groep en krijg je deze foto per mail toegestuurd als aandenken.

Afhankelijk van de activiteit is er ruimte voor 6-8 personen. Bij grotere groepen bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een andere lokatie. Ook zijn er mogelijk bedrijfsuitjes met grotere groepen  >10 personen informeer naar de mogelijkheden.

Ibiza Sjaal
Het leukste mode accessoire voor deze zomer, voor de frisse dagen en de lange zomeravonden. We maken een grote sjaal met franjes en kant etc. Ruime keuze uit allerlei mogelijkheden, keuze uit verschillende basis stoffen. De prijs voor een Ibiza sjaal is: 29.95 euro p.p incl alle materialen

Ibiza strandtas:
groot model: 32.95 p.p incl alle materialen
klein model: 22.95 p.p incl alle materialen

Stoffen tas A4 formaat:
Zelf een leuke stoffen tas naaien. Keuze uit verschillende stoffen. Kosten: 17.50 p.p incl alle materialen.

Lockcursus: 

Haal meer uit je lockmachine met deze korte cursus. De cursus duurt 2 1/2 uur. Je leert alles over je lockmachine van inrijgen tot instellen en verschillende mogelijkheden van afwerken. Kosten: 60 euro p.p incl cursusboek en koffie/thee.

data zie agenda

Moeder-dochter workshop:

Leuk samen met je dochter een workshop doen, lekker creatief bezig zijn. Je maakt ieder een ibiza strandtas. Een groot en een klein formaat. Kosten: 60 euro voor 2 personen.

NIEUW! Pipingband workshop:

Piping is erg populair, maar hoe verwerk je dit band en wat kun je er allemaal mee? Dat leer je in een korte cursus. De cursus duurt 2  uur , de kosten zijn 35 euro p.p incl materialen en werkbeschrijving. Naaiervaring is vereist.

NIEUW! Vilten tablet hoes workshop:

Hoe leuk is dat een vilten tablet hoes maken met een sluiting in de vorm van een uil, olifant of een husky? kom dan deze workshop volgen. Je gaat aan de slag met de naaimachine. De duur is ongeveer 2 uur. De kosten zijn 19,95 p.p incl materialen en koffie/thee.

NIEUW! Keuken short maken:

Maak je eigen keukenshort met naam. Je gaat aan de slag met de naaimachine. De duur is ongeveer 2 uur. De kosten zijn 19,95 p.p incl materialen en koffie/thee.

ook op mijn facebook pagina worden regelmatig workshops onder de aandacht gebracht. Houdt dit dus goed in de gaten.

ER ZIJN STEEDS NIEUWE WORKSHOPS, KIJK HIERVOOR OOK IN DE AGENDA

Extra informatie
Spelregels  workshops:

1.na bevestiging van deelname dient er binnen 8 dagen betaald te worden. Na deze datum vervalt het recht op deelname.
2.Vooraf reservering is noodzakelijk.

3. Het aantal deelnemers bij aanmelding is bepalend, indien er minder komen vindt geen restitutie plaats.

Kom jij ook een middag of avond je creatief uitleven bij modeatelier Dianes Fashion?
Meldt je snel aan via het contact formulier

Lesdata

Kinderfeestjes en workshops op aanvraag op vrijdag, zaterdag en zondag

Contactgegevens

Zesweg 60
6601 HB Wijchen
tel. 06-49240087
E-mail info@dianes.nl

www.dianes.nl

KvK:66308054
BTW: 166546781B01